Virtuaalinen koiran koulutus

Etäkoulutuksia on pidetty ja koiran eteneminen on ohjaajan vastuulla. Osa etenee oikein mallikkaasti, osasta ei kuulu mitään 🧐

Olen pitkään pohtinut vaihtoehtoja materiaalin tuottamiseen niin, että se olisi hyvin selkokielistä ja jotta sellainenkin, jolla ei ole käsitystä jäljestämisestä ymmärtäisi asian. 

Aloin rakennella kuvitettua materiaalia, josta löytyy ohjeet tekstein ja kuvin. Kasasin testiryhmän ja nyt odotellaan palautetta materiaalista 🙈 Muutamia palautteita on jo tullutkin, että materiaali on hyvin selkeää 👍

Testiryhmälle kuuluu myös video konsultaatiot, jotta näkee koiran työskentelyä ja näin ollen on helpompi antaa lisää ohjeita ja palautetta. 

Homma on lähtenyt hyvin käyntiin ja videoita on jo tullut analysoitavaksi.

Tämä mahdollistaa myös minusta kauempana asuvien ihmisten osallistumista koulutukseen, ilman konkreettisesti paikalla olemista. Toki tämä vaatii sen, että saa jonkun silloin tällöin kuvaamaan suorituksia.

Materiaalin avulla jokainen voi edetä omaan tahtiin ja ei ole mitään aikataulua. Jos alkaa välillä tympiä tai aika on kortilla, niin matskun voi kaivella myöhemmin uudelleen esiin ja alkaa jälleen toteuttamaan harjoitteita.

Tällä hetkellä materiaalia löytyy valmiina kokeneelle koiralle metsä jäljelle tarkkuuden lisäämiseksi, sekä ihan alkeista lähteville jälki koiran aluille. Materiaali sisältää ohjeet tekstein ja kuvin harjoitusten rakentamiseen ja toteutukseen.

Kiinnostuitko tällaisesta vaihtoehdosta?

Homma toimii näin: Paiskaa viestiä numeroon p. 040 2226521 ja kerro hieman itsestäsi, koirastasi ja kokemus taustasi. Sovitaan mikä materiaali olisi paras juuri teille. Muokkaan myös tarpeen mukaan materiaalin yksilöllisesti sopivaksi. Hintatiedot saat ennen ostopäätöstä.

Tässä hieman esimakua millaisesta materiaalista on kyse:

Kommentit

Suositut tekstit